kies een menukaart
menukaarT
dinerkaart
Ga mee op creatieve casual dining wereldreis! Naar welke bestemmingen reis jij?
Ga voor een complete en heerlijke avond genieten in het Atelier van de chefs en kies uit het gehele menu een voorgerecht, hoofdgerecht & dessert!
Kleine trek? Bestel de heerlijke gerechten los, op basis van a-la-carte met een individuele gerechtsprijs.
voor
TOKYO’S STEAK TARTARE
V
Japan
17.5
Botermalse gesneden filet mignon, op Japanse wijze bereid met Oosterse kruiden, krokante verse groentes en sesamzaadjes. Een favoriet in het Atelier!
CLASSICA CARPACCIO
V
Italië
17.5
De Venetiaanse zachte carpaccio vanuit klassiek Italiaans recept, met truffel, crispy Parmezaanse kaas, crumble van uitjes, pijnboompitjes en rucolasalade.
Wilt u echt iets bijzonders? Voeg dan exclusieve
krullen van foie gras toe +7,5
GAMBAS MEDITERRANO
V
Vietnam
17.5
Gepelde garnalen in een lichtpittige roomsaus op basis van sriracha en tomaat. Geserveerd met een broodje om heerlijk te dippen.
BURRATA DI PUGLIA
V
Italië
16.5
Italiaans gerookte Burrata kaas met zachte roomvulling uit Puglia met gemarineerde cherrytomaatjes, verse basilicum, zoete bruschetta salsa en pesto van rucola.
LIVE GEROOKT AAN TAFEL!
HOLLANDSE ASPERGE SOEP (v)
V
Nederland
7.5
Een heerlijk romige aspergesoep met verse asperge, boerenham en een groene kruidenolie.
HOOFD
ATELIER’S BBQ STEAK
V
Uruguay
32.5
Botermalse steak van de vurige houtskoolgrill, gekruid met Zuid-Amerikaanse kruidenrub, geserveerd met verse seizoensgroentes en een romige en kruidige pepersaus.
BONELESS BBQ IBERICO RIBS
V
Spanje
29.5
Malse ribfingers zonder bot van het Iberico varken, gegrilld op onze eigen houtskoolgrill, afgelakt met een Special Asian Sticky sauce, geserveerd met seizoensgroentes.
Tip: extra lekker met oerfrieten +4,5
ZALM DI LINGUINE
V
Italie
28.5
Gebakken zalmfilet, geserveerd op Italiaanse linguine pasta met kruidenolie, geserveerd met verse ratatouille.
HOLLANDSE ASPERGES (V)
V
Nederland
24.5
Heerlijke verse asperges van Hollandse bodem, geserveerd met aardappelpuree met truffel, gekookt ei, romige
Hollandaise saus en peterselie. + Boerenham 3,5
KIP SOUVLAKI
V
Griekenland
19.5
Grieks gekruide kippendij op spies, geserveerd met frisse tzatziki saus, pita brood, groene salade en frietjes.
MAALTIJDSALADES
Groene Basissalade
V
3.5
Met mesclun sla, tomaat, komkommer en frisse dressing.
Beef Teriyaki Salade
V
18.5
Met groene basissalade, biefstuk, teriyaki, bosui, sesamzaad.
Griekse Zalm Salade
V
18.5
Met groene basissalade, zalm, tzatziki, gepickelde rode kool.
Aziatische Gamba Salade
V
18.5
Met groene basissalade, gamba's, bosui, teriyaki, sesamzaad.
dessert
ESPRESSO MARTINI
V
9.5
De perfecte dessertcocktail met espresso, kahlua en vodka.
LEMON CHEESE CAKE
V
9.5
Een hartige en frisse cheese cake met limoensmaak.
Geserveerd met citroen ijs.
PASTEL DE NATA
V
9.0
De Portugese versie van crème brulee in de vorm van een pasteitje met kaneel. Geserveerd met vanille ijs.
CHOCO LAVA CAKE
V
9.5
Warme choco lavacake met zachte chocolade vulling. Geserveerd met frambozen ijs.
bij
OERFRIETEN MET MAYO
V
3.5
GROENE FRISSE SALADE
V
3.5