kies een menukaart
menukaarT
groepen - proeverij vlees & vis
Ga mee op creatieve casual dining wereldreis! Naar welke bestemmingen reis jij?
3-gangen keuzemenu
44,5 per persoon
Ga voor een complete en heerlijke avond genieten in het Atelier van de chefs en kies uit het gehele menu een voorgerecht, hoofdgerecht & dessert!
2-gangen keuzemenu
Voorgerecht & hoofdgerecht
39,5 per persoon
Hoofdgerecht & dessert
36,5 per persoon
voor
ATELIER BROOD
V
Nederland
Knapperig brood met geheime Ateliersaus en Valentinosaus.
TOKYO’S STEAK TARTARE
V
Japan
Botermalse gesneden filet mignon, op Japanse wijze bereid met Oosterse kruiden, krokante verse groentes en sesamzaadjes. Een favoriet in het Atelier!
BURRATA DI PUGLIA
V
Italië
Italiaans gerookte Burrata kaas met zachte roomvulling uit Puglia met gemarineerde cherrytomaatjes, verse basilicum, zoete bruschetta salsa en pesto van rucola.
LIVE GEROOKT AAN TAFEL!
HOLLANDSE ASPERGE SOEP (v)
V
Nederland
Een heerlijk romige aspergesoep met verse asperge, boerenham en een groene kruidenolie.
HOOFD
ATELIER’S BBQ STEAK
V
Uruguay
Botermalse steak van de vurige houtskoolgrill, gekruid met Zuid-Amerikaanse kruidenrub, geserveerd met verse seizoensgroentes en een romige en kruidige pepersaus.
BONELESS BBQ IBERICO RIBS
V
Spanje
Malse ribfingers zonder bot van het Iberico varken, gegrilld op onze eigen houtskoolgrill, afgelakt met een Special Asian Sticky sauce, geserveerd met seizoensgroentes.
Tip: extra lekker met oerfrieten +4,5
dessert
GRAND DESSERT DU PATISSIER
V
Internationaal
Het beste uit de zoete keuken van onze patissier. Laat je verrassen door heerlijke zoete en hartige desserts.
bij
DIKKE OERFRIETEN
V
Lekker knapperig met romige mayonaise.
STIR FRIED VERSE GROENTES
V
Verse seizoensgroenten uit de wok.